Opti Markt - Prémium optika
Összes akciónk »

Folyamatos akciókkal várunk minden vásárlónkat országszerte, összesen 11 üzletben!

Jelentkezzen most »

Takarítson meg időt, energiát, és jelentkezzen online az ingyenes szemvizsgálatra.

Még több ajánlat »

Nem szemüveget, hanem látásélményt adunk! Miért kap nálunk többet? Elmondjuk.

Ismerjen meg minket!

Az Opti Markt az ország számos pontján, több száz négyzetméteren, több ezer optikai kerettel és napszemüveggel áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy a kimagasló választék, az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala és termékeink minősége biztosítsa minden hozzánk forduló megelégedettségét.

Ma már a szemüveg divatcikk. Arcvonásunk, öltözetünk, egészen új és izgalmas értelmezést nyer egy jól megválasztott darabbal. Fontos azonban az esztétikának párosulni a hasznossággal is, mert a nem megfelelő látásélesség jelentős mértékben befolyásolja teljesítményünket akár a munkavégzés, akár a tanulás során.

Magasan képzett szakembereink, valamint világszínvonalú diagnosztikai berendezéseink révén körültekintő és minden részletre kiterjedő látásvizsgálat által biztosítjuk, hogy a kiválasztott szemüveg valóban nem csak szép és divatos, hanem eredeti szerepét betöltő is legyen. A látásvizsgálat minden üzletünkben előzetes bejelentkezést követően feltételmentes és ingyenes!

Mivel a szemüveg divatcikk is, ezért lehetővé kívántuk tenni ajándékozását is. Azonban szemüveget ajándékozni nem egyszerű, hiszen a megfelelőnek tűnő terméket célszerű felpróbálni, szakemberrel beállíttatni. Erre is tekintettel üzleteinkben lehetőség van ajándékutalvány vásárlására. Így a megajándékozott személyesen tudja kiválasztani a neki leginkább tetsző modellt, amelyet a gyors és pontos kiszolgálás érdekében optikai műhelyünkben a legmodernebb csiszológépekkel rövid határidőn belül el is készítünk.

Kollégáink jelentős raktárkészletünknek köszönhetően, minden évben a legjelentősebb világmárkák aktuális évi optikai- és napszemüveg kollekcióját tudják bemutatni üzleteinkben.

A választást segítendő könnyen áttekinthetővé tettük választékunkat, amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szemüveget. Legyen az akár világmárka, vagy úgynevezett „no name”. Számunkra az a fontos, hogy bármelyiket is választja ügyfelünk, az mindig a legújabb divatnak megfelelő és a legkedvezőbb áru legyen az egész országban.

Ne érje be kevesebbel, mint a határtalan látással az Ön egyéniségének megfelelően!

11 üzlet

Országszerte 11 üzletben állunk rendelkezésére.

Jó tudni!

Olvassa folyamatosan frissülő rovatunkat, az érdekes tartalmakért!

Videók

Tekintse meg a szemüveg márkák reklám videóit.

Kérdések

A leggyakrabban ismételt kérdésekre adunk válaszokat.