Gyermek szemvizsgálat az Opti Markt-nál!

Jelentkezzen most kifejezetten gyermekeknek szánt szemvizsgálatunkra a debreceni üzleteink egyikébe és rendelje meg gyermeke szemüvegét az Opti Mark-tól!

A gyerekek korai szemvizsgálata kifejezetten fontos, mert az időben felismert látásproblémák kisgyermekkorban még sokkal könnyebben korrigálhatóak. Ezért ajánljuk minden szülőknek, hogy ha bármi jelét észlelik gyermekük látászavarának, akkor jelentkezzenek vele szemvizsgálatunkra.

 

Gyermek Szemvizsgálat

 

3 hónap garancia!

Az Opti Marktnál kollégáink minden esetben megfelelő időt szánnak a szemvizsgálatra, hiszen legfőbb célunk, hogy egy tökéletes szemüveget készítsünk gyermekének és hogy elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, éppen ezért 3 hónap garanciát vállalunk minden általunk végzett szemvizsgálatra.

Teljes körű vizsgálatunk kb. 30 percig tart, mely során meghallgatjuk minden kérdését, valamint mi is feltesszük sajátjainkat, hogy minél részletesebb képet kapjunk gyermeke látásáról. Az Opti Markt prémium optikáiban gyermeke garantáltan azt kapja, amire szemének szüksége van. Nem csupán szemüveget készítünk, hanem látásélményt nyújtunk.

A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítésköteles, amelynek az árából, minimum 20.000 forint értékű vásárlás esetén (munkadíj nélkül) 2.500 ft levásárolható, ha az Opti Markt üzletében készítteti el gyermeke komplett szemüvegét (keret+lencse).

Jelentkezzen gyermekével szemvizsgálatra!

Jelentkezés után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő időpontot.

Köszönjük jelentkezését!

Kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Addig is maradjon velünk kapcsolatban és

A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveget nálunk készíti, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.