A kontaktlencsék a technológia fejlődése miatt gond nélkül helyettesítenek szinte bármilyen szemüveglencsét.

Ezek a vékony, rugalmas optikai lencsék a szemmel közvetlenül érintkezve javítják látásunkat, így nem kell a szemüveg tisztításáról, megfelelő tárolásáról gondoskodnunk. Sokan esztétikai megfontolásból választják ezt a megoldást, amit esetleg színezett lencsével tesznek egyedivé.

Kontaktlencsék használatának gyakori technikai kérdései

 

Szakembereink a látásvizsgálatok során alaposan felmérik az Ön szemének állapotát, megállapítják, milyen dioptriára, görbületre van szükség, illetőleg, hogy alkalmas-e a páciens szeme kontaktlencse viselésre.

Tanácsainkkal segítünk Önnek abban, hogy az életviteléhez a legjobban illeszkedő lencséket választhassa ki az általunk forgalmazott márkák közül. A látásvizsgálat után próbalencsét adunk, ami segít abban, hogy a hosszú távú lencseviselést kipróbálhassa és esetleges további igényeit megfogalmazhassa. Jelentkezzen Ön is látásvizsgálatunkra! 

Az Opti Markt-nál mi nem csupán kontaktlencsét adunk, hanem látásélményt nyújtunk.

Jelentkezzen most vizsgálatra!

Jelentkezés után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő időpontot.


Köszönjük jelentkezését!

Kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Addig is maradjon velünk kapcsolatban és

A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveget nálunk készíti, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.