A Hatvan utca 6. szám alatt nyitotta meg kapuit az első OptiPont szaküzlet: az elmúlt 22 évben a debreceni Tescoban működő Opti Markt üzlet végre átköltözött a belvárosba.

cím: 4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
nyitvatartás:ma, 9:00-18:00
Hétfő:9:00-18:00
Kedd:9:00-18:00
Szerda:9:00-18:00
Csütörtök:9:00-18:00
Péntek:9:00-18:00
Szombat:9:00-13:00
Vasárnap:zárva
telefon: +36 70 328 9877
parkolás: Hatvan utcán
OptiPont Debrecen Debrecen

Látásvizsgálatokat végzi

Váradiné Papp Tünde
optometrista, kontaktológus

Modern, trendi vagy inkább klasszikusan elegáns szemüveget keres, tökéletesen illeszkedő kontaktlencsére van szüksége, vagy a tavasz első napsugarai előtt szeretné beszerezni új, divatos napszemüvegét? Debrecen szívében megtalálhatja a stílusának és pénztárcájának megfelelő megoldást!

A Hatvan utca 6. szám alatt nyitotta meg ugyanis kapuit az első OptiPont szaküzlet: az elmúlt 22 évben a debreceni Tescoban működő Opti Markt üzlet átköltözött a belvárosba.

Az új helyszínen teljesen új szemüveg és napszemüveg fazonokkal, valamint elérhető árú és kiváló minőségű keretekkel és lencsékkel várják a régi és új vásárlókat egyaránt. 

Az üzletben a már az előző helyről is ismerős kollégák segítenek a választásban: a tapasztalt szakemberek a szem vizsgálata után ideális keretet és lencsét is ajánlanak az érdeklődőknek.

Folyamatos akciók és ügyfélbarát kiszolgálás várja a vásárlókat: az Opti Markt Facebook-oldalán mindig képbe kerülhetünk az aktuális kedvezményekkel.

Nézzen be ön is az új optikába, és legyen az OptiPont vendége egy kávéra!

Elérhetőség:

Debrecenben, Hatvan utca 6. 
Weboldal: optimarkt.hu
Facebook: Opti Markt optika

Jelentkezzen most vizsgálatra!

Jelentkezés után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő időpontot.


Köszönjük jelentkezését!

Kollégánk hamarosan felveszi a kapcsolatot Önnel a vizsgálati időpont egyeztetése végett.

Addig is maradjon velünk kapcsolatban és

A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveget nálunk készíti, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.